Uddevalla:Skivmässa

Söndag 11 mars & söndag 4 november 2018

En skivmässa är så mycket mer än ett besök i en lokal där det finns skivor att köpa. Det är en upplevelse. När du kliver in genom dörrarna till folkets hus i Uddevalla under en skivmässe-dag tar du klivet in i en värld bestående av kultur, engagerade människor och väldigt mycket värme och kunskap. Förutom det uppenbara att hitta bra musik på vinyl så är upplevelsen så mycket mer. Här träffar du människor som vigt sitt liv till musiken och den lilla plastbiten som blivit så populär igen.

Självklart kommer du hitta massa musik på andra format som cd-skivor och kassetter. Det finns också en del film både på VHS, DVD och Blu-ray. Har du tur hittar du även kultur i form av gamla serie- och musiktidningar. Det finns också det naturliga inslaget av tillbehör. Till exempel kan du köpa plastfickorna för att skydda konvolutet men också skivan från damm. Kolfiberborsten för att hålla skivan ren innan uppspelning. För den riktigt inbitne finns uppslagsverken som guidar dig i djungeln av första- och andrapressar.

Oavsett din avsikt med besöket på skivmässan kommer du få en upplevelse. Kom in och känn av atmosfären. Ta en kopp kaffe och snacka musik med oss och med alla andra engagerade människor.

Information:Säljare

Adress till folkets hus: Packhusgatan 11, 451 42 Uddevalla

Ankomst, inlastning och öppettider

Mässan är öppen för allmänheten mellan 11:00 och 15:00 oavsett om mässan arrangeras på en lördag eller söndag. Inlastning kan göras från klockan 08:00 och görs lämpligast från Packhusgatan där det finns ramper.

Det finns en parkering c:a 100 meter söder om folkets hus med infart från både Göteborgsvägen och Packhusgatan. Det är den enklaste parkeringen. Det finns även möjlighet att parkera vid badhuset på andra sidan Göteborgsvägen.

Finns det andra frågor eller funderingar är det bara att använda formuläret på kontaktsidan eller ringa/smsa på nummer 0735-33 55 50.

3 + 8 =

Boka din plats på mässan

Borden burkar gå åt ganska fort så vänta inte med att boka din plats.

Din plats är bokad när vi bekräftat den. Vi lovar att göra detta inom 24 timmar.

Vi ses!